Pressemeddelelse

Skagen Tennisklub bygger ny udendørs padelbane

Ny populær sportsgren i Skagen

Skagen Tennisklub anlægger i øjeblikket ny udendørs double padelbane ved siden af tennisbanerne på Drachmannsvej. Banen bliver forsynet med lys og effektivt dræn, så der kan spilles hele året.

Det er vigtigt, at denne nye populære sport bliver en del af breddeidrætten til glæde for både områdets beboere og turister. I tennisklubbens regi kan baneleje og kontingent for medlemmer gøres meget prisbilligt, så alle kan få råd til at være med.

Padel er en hastigt voksende sport i Danmark, og den er velegnet for såvel begyndere som øvede og professionelle spillere. Sporten har stort potentiale for personer, der ikke tidligere har dyrket ketsjersport, da den er nem at lære, idet både bat, bolde og bane egner sig for begyndere. Det er en sport som appellerer til spillere i alle aldre, og som kan spilles på alle niveauer og af alle aldersgrupper. Padel er også velegnet som familiesport, da den kan spilles på tværs af aldersgrupper. Det er vores forventning, at sporten vil tiltrække en masse unge mennesker.

Sport Trading ApS, som også har lagt kunstgræs på de fire tennisbaner, er hovedentreprenør på banen. Banen kommer til at koste ca. ½ mio. kr. Tennisklubben har foreløbigt fået tilsagn om økonomisk støtte på 255.000 kr. Det er vores hovedsponsor Sparekassen Vendsyssel samt Nordea Fonden, Velux Fonden, Frederikshavn Kommunes anlægspulje og Spar Nord Fonden, der har støttet anlægget af banen.

Tennisklubben forventer at kunne åbne padelbanen Skærtorsdag den 1. april 2021, så banen kan indvies samtidig med standerhejsningen for de fire tennisbaner.

Vi glæder os til at kunne tilbyde denne attraktive sport til alle skagensområdets beboere og gæster.

Skagen Tennisklub, den 8. februar 2021.

Formand Johan Hessellund

FAMILIE RABAT

Ved 2 voksne medlemmer spiller børn i husstanden under 25 gratis

SKAGEN TENNISKLUB OG PERSONDATALOVEN.

I forbindelse med indmeldelse beder vi om navn, adresse, mailadresse, telefonnummer og fødselsdato.

Disse oplysninger registreres af klubbens kasserer i et Excel-regneark. Oplysningerne er endvidere tilgængelige for formanden med henblik på henvendelser til det enkelte medlem, først og fremmest via e-mail.

Oplysningerne videregives ikke til andre, hverken private eller firmaer.

Ved udmeldelse slettes oplysningerne

I klubhuset findes endvidere en fysisk medlemsliste med medlemsnummer, navn og telefonnummer.