Velkommen til Skagen tennisklub

Klubbens historie tog sin begyndelse, da Skagen Lawn Tennis Klub holdt stiftende generalforsamling 29. maj 1913. Da fik klubben 35 medlemmer og blev overladt en plads i plantagen. Efter et par måneder var medlemstallet steget til 50, og allerede i 1914 udvidede man med endnu en bane. I årenes løb har flere fra kongefamilien været medlemmer i klubben.

I 1999 og 2001 var Skagen Tennisklub vært ved Davis Cup, og da spillede vi på nye hardcourt baner.

Idag har i har Søren Diget som ungdomstræner og Bente Lund, der træner voksne begyndere.

Skagen tennisklub ligger centralt i Skagen. Skagen tennisklub tilbyder 4 udendørsbaner, som alle har kunstgræs med sand. Tennis er populært for de mange turister i Skagen, og vi anbefaler derfor altid at booke bane på forhånd.

Vores baner udlejes til gæster/turister.

Se siden med ”Sæsonprogram” Indendørs, hvor vi har én bane i Skagen Tennis- og badmintonhaller og kan leje os ind. Indendørssæsonen er typisk fra ultimo september til medio april. I august/september måned er der tilmelding til indendørstider.

Se også siden ”Sæsonprogram” omkring øvrige aktiviteter.

Indmeldelse kan ske ved henvendelse til vores kasserer: Bente Lund: tlf. 61107206 – e-mail: belund@skagennet.dk